Oznake kakovosti

CE - evropska kakovost

CE - evropska kakovost

Izdelki, ki se ponašajo z oznako CE, ustrezajo vsem evropskim normativom za betonske zidake in pri nas celo presegajo predpisane vrednosti.
Imamo lasten laboratorij, ki redno preverja kakovost naših izdelkov, redno umerjena merila in testna oprema pa nam zagotavlja pravilne rezultate.
Naš sistem vodenja kakovosti je redno preverjan iz strani CERTIFIKACIJSKEGA ORGANA, katerega nadzirata SLOVENSKA IN EVROPSKA AKREDIRTACIJA.

Dimenzijska točnost

Dimenzijska točnost

Izdelek je izdelan z visoko dimenzijsko točnostjo, kar pomeni lažje, hitrejše in natančnejše vgrajevanje, obenem pa dosežemo boljši končni izgled.

Visoka tlačna trdnost

Visoka tlačna trdnost

Izdelek dosega visoko tlačno trdnost. Izdelki so redno preizkušani in dosegajo tlačne trdnosti, ki so višje, od predpisanih.

Možno vertikalno armiranje

Možno vertikalno armiranje

Izdelek s to oznako je narejen tako, da ga je možno med vgrajevanjem vertikalno armirati (in zapolniti z betonom). Velikost odprtine za armaturo je odvisna od proizvoda in jo najdete v opisu vsakega izdelka posebej.

Možno horizontalno armiranje

Možno horizontalno armiranje

Izdelek s to oznako je narejen tako, da ga je možno med vgrajevanjem horizontalno armirati. Horizontalna armatura se uporablja tam, kjer na zid delujejo bočne sile (škarpe, zapolnjene z zemljo iz ene strani).

V skrbi za okolje

V skrbi za okolje

Izdelek je izdelan z minimalnim možnim vplivom na okolje, saj je beton naraven, trajen material. V samem proizvodnem procesu pa se trudimo ravnati okolju prijazno z minimalno porabo energije.

Pakiranje na 120 x 80cm

Pakiranje na 120 x 80cm

Izdelek s to oznako je pakiran na vračljivih paletah dimenzij 120cm x 80cm (velikost EUR palete).

Pakiranje na 120 x 100cm

Pakiranje na 120 x 100cm

Izdelek s to oznako je pakiran na vračljivih paletah dimenzij 120cm x 100cm.